Ugrás a fő tartalomra

Rendelés menete

RENDELÉS MENETE

Írj üzenetet ha
1. Megvan a kiszemelt termék és szeretnél több információt megtudni róla
2. Van egy x büdzséd és ez alapján keresel egy adott terméktípust . Pl. pirosító, highlighter, szemhéjtus stb

Üzenetben megírom, hogy mennyiért tudom beszerezni a terméket és mennyibe kerül a postaköltség. Két féle postaköltség van: ajánlott/követhető vagy a sima.
Megegyezünk abban mit szeretnél és én ebben hogyan tudok segíteni. 


Magyar bankszámlára tudsz utalni, vagy angol bankszámlára illetve Paypallal. Amint átérkezik a pénz, beszerzem a terméket és postázom.

A teljesség igénye nélkül a következő márkák termékeit tudod megrendelni: Too Faced, Benefit, Urban Decay, Kat Von D, NARS, Anastasia Beverly Hills, Hourglass, Tarte, Morphe Brushes, Real Techniques, Soap and Glory, Make Up For Ever, Makeup Revolution, MUA, Barry M, Cargo, Bella Pierre, Lime Crime, Sugarpill stb.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ideiglenes Jogosítvány/ Provisional Driving Licence

A mai bejegyzésben az ideiglenes jogosítávnyról lesz szó. A bejegyzést saját tapasztalataink és a megszerzett információk alapján írtam.

Today's post is about provisional driving licence. I wrote this post based on our experiences and the information we have gathered.
Kép forrása/ Source of picture

Szüléstörténetem

Január 7. óta ezt a bejegyzést fejben már 1000szer megírtam és átírtam, mégsem sikerült írásban publikálnom, de talán most (ezt március 7-én írtam). Leírom hogyan született az én drága kisfiam Nolan Wyatt. Aki nem szeret szüléstörténeteket olvasni, kérem ezt most hagyja ki.

Oktatási rendszer Angliában 1./Education system in England 1.

Az egyetemi könyvtárban találtam egy nagyon jó könyvet, ezt fogom felhasználni az elkövetkezendő bejegyzésekben. A címe Studying in the UK, a szerző Cerys Evans, 2011-es kiadás, amiben az új jogszabályokról, és egyéb változásokról is szó van.
I found a very good book in the library of the university, which I will use in the next posts. The title is Studying in UK, Author: Cerys Evans, Published: 2011. You can find the changes and new regulations of 2012 and much more.